Schilder Montfoort Aantjes hout rot reparaties

Schilderwerk

Houtrot reparaties

Aantjes Schilderwerken is bekend met houtrot reparatie in Woerden en omgeving. De complete reparatie of vervanging van rottend hout voeren wij nauwkeurig en op duurzame wijze uit.
  • Aantjes schilderwerken Linschoten houtrot reparaties
  • Aantjes schilderwerken Linschoten houtrot reparatie
Herstel en vervanging

Rottend hout belooft weinig goeds. In sommige gevallen kunt u houtrot herkennen. Vaak ziet u echter helemaal niets van rottend hout terwijl er wel sprake is van verrotting. Het repareren van houtrot is ontzettend belangrijk want het kan lekkages veroorzaken of constructies verzwakken. Houtrot kan dus een heel pand in gevaar brengen. Ook vermindert de waarde van het pand in kwestie. Onze ervaren vakspecialisten met zorgvuldige aanpak repareren graag voor u rottend hout op duurzame wijze.

Uitstekende service

De kosten voor het repareren van houtrot brengen we vooraf duidelijk in kaart, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Houtrot is niet altijd makkelijk te constateren. Het kan voorkomen dat wij bij u tijdens het schilderen, stuiten op houtrot. We overleggen dan eerst met u wat de mogelijkheden zijn en welke bijkomende kosten er zullen zijn. Wanneer u hiermee akkoord gaat, starten wij pas met de reparatie voor houtrot.

Heeft u last van houtrot? Wij lossen het voor u op!